Szállítás menete és követelményei

  • Mikrochipes megjelölés (ISO 11784, illetve 11785)
  • Egységes európai állat útlevél kiállítása
  • A mikrochipes megjelölést követően elvégzett veszettség elleni védőoltás, a származási tagország nemzeti szabályozásának megfelelően, az érvényességi idő feltüntetésével (hazánkban 3 hónapos, először oltott kölyök esetében 6 hónap, más esetekben 1 év / 365 nap), de mindenképpen a 3 hónapos életkor betöltése után!)
  • A Nagy-Britannába, ill. Írországba történő belépés időpontjához képest 24 – 300 óra (1-5 nap) közötti időpontban (óra, perc pontos!) az Unióban engedélyezett gyógyszerkészítménnyel féregtelenítő kezelés Echinococcus ellen.
Az oltásokról

Követelmény, hogy a mikrochipes megjelölésnek minden esetben meg kell előznie a veszettség elleni oltást! Ha az állat korábban már oltva volt, a megjelölés után újra be kell oltani! Az utazás megkezdése előtt legalább 21 napnak kell eltelnie a mikrochipes megjelölést követő veszettség elleni oltástól! További információkat itt talál.

Az út

Az út általában 1-2 órától 48 órát vesz igénybe, távolságtól függően. Természetesen ezalatt az időszak alatt maximális odafigyelés mellett utazik kedvence velünk, Rendszeresen etetjük , itatjuk őket , és termosztáttal felszerelt klimatizácós berendezés őrködik a legideálisabb hőmérséklet felett . Jól bevált, steril megállóhelyeinken sétáltatjuk is nagyobb testű kutyáinkat.

Odakutya
Garancia

Számlaképes szolgáltatásunkra garanciát vállalunk! A garanciális feltételeinkről érdeklődjön kollégáinknál vagy töltse le a szerződés szövegét.

Megrendelés

Megrendelését leadhatja itt honlapunkon is a megrendelés űrlap kitöltésével, ahol értelem szerűen be tudja írni kedvence adatait. Egyéb információk érdekében nyugodtan keressen minket az elérhetőségek valamelyikén.

Többet szeretne tudni szolgáltatásainkról? Keressen bennünket!

Kapcsolatfelvétel

Ossza meg az oldalt!